HUN / ENG

Archívum

Cukorbeteg babák
Magyarországon egyre több gyermeket érint, az 1-es típusú diabetes mellitus, amely az inzulin termelő sejtek fokozatos elvesztése következtében alakul ki.
Van megoldás 72 órán belül!
Ne teher, hanem boldogság legyen számodra a szerelem! Ha a védekezésbe hiba csúszik, akkor sem kell kétségbe esni, hiszen van megoldás.
Magas szinvonalú kardiológiai ellátás
Közép-európában is egyedülálló, kombinált képalkotó és operációs helyiség, úgynevezett hibrid műtő működhet jövő év első felétől a Semmelweis Egyetem.
Perceken múlhat a túlélés!
Ingyenes szűrővizsgálatokkal, tanácsadással, szórakoztató programokkal várja az érdeklődőket november 09- én vasárnap a Magyar Stroke Társaság a budai Allee bevásárlóközpontban.
Harcoljunk a vakság ellen!
Magyarországon évente több, mint hatezer ember veszíti el a látását, ugyanakkor odafigyeléssel, rendszeres szűréssel mintegy 4000 ember szeme világa megmenthető lenne.
Tekerj a szívedért - Szívünk napja
Több mint tízezer látogató, közel tízezer szűrés, 105 véradás ez az idei év mérlege a fővárosi szívünk Napja rendezvénynek.
Várkonyi András vigyáz a szívére
A töretlenül népszerű RTL Klub sorozat szereplői ügyelnek az egészségükre. Rendszeresen eljárnak szűrővizsgálatokra, s ezt ajánlják embertársaiknak is.
„Idén is újraélesztett Vastag Csaba"
A fiatal énekes a Szívünk Napján miután műsorával elkápráztatta rajongóit a színpadra pattant és bemutatta az újraélesztés technikáját.

Diamond Agency
4024 Debrecen, Nap utca 16.

+36-52-536-639
+36-20-933-9619

Írj nekünk!
hello@diamondagency.hu

Bemutatkozó anyagunk
letöltéshez kattintson ide!

2019 (c) Minden jog fenntartva. DMD - A kommunikáció élvonalában!
Adatvédelmi Nyilatkozat