HUN / ENG

Legyen cége a „válság” nyertese

A koronavírus által kialakult gazdasági helyzetben most talán a legfontosabb, hogy mindenki talpon maradjon, ami nem könnyű, de nem is lehetetlen.

Válsághelyzetekben a piac lobbanékony, az üzleti partnerek, a vásárlók, az ügyfelek viselkedése pedig gyakorta kiszámíthatatlannak tűnik. Az érintett cégek hirtelen ingadozással, bizonytalansággal néznek szembe, ami sok vállalat esetében azzal jár együtt, hogy nem terveznek előre, mindössze az aktuális időszakot próbálják túlélni. Pedig ilyen esetekben kiemelten fontos a gyors és higgadt reagálás, a megfelelő marketing és kommunikációs stratégia kialakítása, a hatékony kommunikációs és értékesítési csatornák kiépítése, nem utolsó sorban pedig az azonnali kríziskezelés.

Lesznek ugyanis olyan versenytársak, akik a nehéz helyzet ellenére is a jövőbe néznek, megfontoltan terveznek, ezzel komoly előnyre tesznek szert azokkal a konkurens cégekkel szemben, akik számára a válságkezelés csak a marketingbüdzsé csökkentését és esetleg a munkavállalói létszám leépítését jelentette.

Amennyiben az Ön cége is hasonló problémákkal küzd, fontos megértenie, hogy ilyen helyzetekben proaktív, rugalmas lépésekre van szükség, amelyeket a megfelelő kommunikációs és marketingstratégia határoz meg. Mi ebben nyújtunk segítőkezet, felajánlva közel 20 éves tapasztalatunkat, biztosítva, hogy még ebben a kaotikus helyzetben is látványos eredményeket érjenek el, cége pedig tovább haladjon a fejlődés útján.

Tevékenységünk széles spektrumon mozog: a PR-kommunikáció mellett foglalkozunk stratégiai- és PR-tanácsadással, klasszikus marketinggel, de egyre nagyobb hangsúlyt kap az online divíziónk is, amely az online értékesítési csatornák kiépítése és kezelése mellet  egyedi, átgondolt stratégiára épülő weboldalok készítését is vállalja. Emellett a tartalomgyártás sem áll távol tőlünk, amelybe elsősorban a TV-szpotok, a YouTube és gerillavideók, a bemutatkozó kisfilmek teljes körű kreatív tervezése és gyártása tartozik.

Ügyfélkörünkre is a sokszínűség jellemző: megtalálható közöttük számos hazai- és multinacionális vállalat, étterem, szórakozóhely, bevásárlóközpont, biztosító, divatmárkák, egészségügyi cégek, mezőgazdasági és élelmiszeripari cégek, így széleskörű ismerettel rendelkezünk a hazai és nemzetközi vállalatok problémái, illetve azok megoldásai kapcsán is.

Ha kérdése van, szeretné szakemberekkel megvitatni problémáit, vegye fel velünk a kapcsolatot és beszéljük át közösen, milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy sikeresen oldja meg az aktuális krizíshelyzetet.

Vissza a főoldalra
Vissza a hírekhez

Fotók

dmd group
Diamond Agency
4024 Debrecen, Nap utca 16.

+36-52-536-639
+36-20-933-9619

Írj nekünk!
hello@diamondagency.hu

Bemutatkozó anyagunk
letöltéshez kattintson ide!

Hívj, írj, hogy segíthessünk
+36 20 933 9619
légy a partnerünk!

2019 (c) Minden jog fenntartva. DMD - A kommunikáció élvonalában!
Adatvédelmi nyilatkozat