HUN / ENG

Háziorvosi rendelések a COVID árnyékában

Milyen megoldások tehetik még biztonságosabbá és kiszámíthatóbbá a háziorvosi praxisát?

Az e-recept szolgáltatás átütő sikere bebizonyította, hogy nincs minden esetben szükség a beteg személyes jelenlétére, a megfelelő online rendszereket használva ugyanúgy kiszolgálhatóak, ahogy korábban, a személyes receptfelírás során. Ez azonban csak az új, modern hazai háziorvosi ellátás kezdete, hiszen még mindig túlságosan ragaszkodunk a több évtizedes, idejemúlt berögződésekhez.

A COVID-19 okozta különleges helyzet elkerülhetetlenné teszi, hogy a már jól bevált folyamat felgyorsuljon, átalakuljon.  Az orvosoknak most azzal kell szembesülniük, hogy a zsúfolt várók komoly kockázati tényezőt jelentenek, elsősorban a veszélyeztetett, idősebb korosztály számára. Ugyanakkor a járványhelyzet ellenére is el kell látniuk orvosi hivatásukat és fenn kell tartaniuk praxisukat is, a betegeket maximálisan ki kell szolgálniuk.  Az online rendszerek használata éppen ezt a három szempontot egyesíti magában, csökkenti az egyszerre érkező betegek számát, átláthatóbbá teszi a napi és heti munkát, és lehetőséget ad a pontos, hiteles tájékoztatásra.

Háziorvosi rendelések a COVID árnyékában

Mit kínál praxisának egy új páciensközpontú, GDPR barát weboldal?

  • Olyan online elérhető előjegyzési naptárat, amelyet az idősebb generáció is képes használni, bármikor foglalható és összekapcsolható a saját naptárával
  • Igény szerint videó alapú online rendelést, amelyet elsősorban a betegek állapotának felmérésére, utánkövetésére használhat
  • Téritéses szolgáltatásainak bemutatását, amelyet páciensei akár online is megrendelhetnek, kifizethetnek
  • Friss hírek közlését a koronavírus, illetve influenza helyzetről, vagy bármilyen más fontos aktualitásról

Az előjegyzési naptár, a videó alapú internetes rendelés, illetve a betegek utánkövetését támogató funkció egyaránt alkalmas arra, hogy a háziorvosok csökkentsék a személyes találkozók számát, illetve előre felkészülhessenek egy-egy páciensük fogadására, maximálisan kiszolgálják őket, nem utolsó sorban lépésről lépésre kialakítjuk és erősítjük a bizalmat, és bebizonyítjuk, ön volt a legjobb választás.

Kiegészítő szolgáltatások

Online marketingterv elkészítése - hogy mindennel képben legyen

Google Ads keresőhirdetések - E-mail marketing - Facebook hirdetések - Chatbot 

Mennyibe kerül mind ez az ön praxisa számára?

Egy modern, mobilbarát weboldal, illetve a hozzá tartozó online szolgáltatások integrálása ma már nem eredményeznek milliós nagyságrendű kiadást, sőt akár 100-200 ezer forintból is megvalósíthatók. Ráadásul amennyiben weboldalán valamely gyógyszergyártó vagy pharma cégnek banner-helyet, hirdetési felületet biztosít, ebben az esetben felkérheti a szponzor céget oldala támogatására, így  akár teljesen ingyen is elkészítheti professzionális háziorvosi oldalát. A digitális hirdetőfelületek automatikus értékesítése lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy a megfelelő embereknek, és a megfelelő időben juttassák el online reklámjaikat. A költséghatékonyság érdekében ezt a lehetőséget mindenképpen érdemes kiaknázni..A Diamond Agency több mint 15 éve aktív részese különböző egészségügyi termékek és a gyógyszergyártó cégek kommunikációjának, így amennyiben Önnek nincs tapasztalata, vagy ideje a szponzorával tárgyalni, segítünk!

Szeretné biztonságosabbá és tervezhetőbbé tenni háziorvosi praxisát? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egy  akár egy videkonferencia keretében ,elköteleződés-mentes konzultáció keretében átbeszélhessük elképzeléseit a mai technikai lehetősségeket felhasználva. A praxisának menedzselését bízza ránk! 

Az első tíz telefonos marketing konzultáció ingyenes, éljen a lehetősséggel!

 

Keressen bennünket

 

Vissza a főoldalra
Vissza a hírekhez

Fotók

dmd group
Diamond Agency
4024 Debrecen, Nap utca 16.

+36-52-536-639
+36-20-933-9619

Írj nekünk!
hello@diamondagency.hu

Bemutatkozó anyagunk
letöltéshez kattintson ide!

Hívj, írj, hogy segíthessünk
+36 20 933 9619
légy a partnerünk!

2019 (c) Minden jog fenntartva. DMD - A kommunikáció élvonalában!
Adatvédelmi nyilatkozat