HUN / ENG

A jó megjelenésűek 56 millió forinttal többet keresnek

A „jó külsejűnek” osztályozott férfiak és nők 230.000 dollárral, keresnek többet életük során, mint a zsűri ítélete szerinti „átlagos külsejűek”.

Emellett természetesen könnyebben találnak párt, hamarabb alakítanak ki kapcsolatokat és hajlamosak vagyunk felruházni egy szép embert olyan képességekkel, amelyekkel valójában nem is rendelkezik.

A szépség tehát egy igen jól működő eszköz tud lenni a való életben. De csupán önmagában elég ez? Vagy fontosabb a belső testi-lelki-szellemi összhang és a kisugárzás?

Esetleg rosszul közelítünk a témához, és mindkettő elérhető? Halász Krisztina, a magyar szépségápolási reform, az Animi Lélekkozmetika® megalkotója úgy gondolja, hogy az tekinthető szépnek, aki annak érzi magát.

Ezt bizonyítják kutatásai és 20 éves tapasztalata is. Elmondása szerint a külső megjelenésünk gondolataink és érzéseink által alakítható, mivel sejtjeink szerkezetét, például az öregedésért felelős gének bekapcsolódását alapvetően befolyásolják a gondolataink és érzéseink által keltett, úgynevezett epigenetikai környezet.

Emellett nem csak, hogy érdemes a két kérdést egyként kezelni, hanem kifejezetten előnyös is. A Lélekkozmetika alapítója ugyanis felismerte, hogy a kozmetikus munkahelyzet tipikus pszichoanalitikus helyzet: a vendég a hátán fekszik (kitárulkozó póz), miközben a szakember mögötte ül vagy áll. E felismerés vált módszertanának egyik alapkövévé, mely alapján kidolgozta 20 év kísérletezés és több 1000 vendég tapasztalatai alapján az egy helyen, egy időben történő önfejlesztő és szépítő kezeléseket, melyet összefoglaló néven Animi Lélekkozmetikának nevezett el.

Az Animi szó szabad fordítású jelentése: „szíve mélyén”. A módszertanát, mely 2014-ben innovációs díjat nyert, Lélek(sz)építés című könyvében foglalja össze. Ennek kapcsán 2015. november 22-én (vasárnap) rendezik meg első konferenciájukat, ahol neves szakemberek, pszichológiai professzorok és természetgyógyászok előadásait hallgathatják meg az érdeklődők.

 

 

Vissza a főoldalra
Vissza a hírekhez

Fotók

dmd group
Diamond Agency
4024 Debrecen, Nap utca 16.

+36-52-536-639
+36-20-933-9619

Írj nekünk!
hello@diamondagency.hu

Bemutatkozó anyagunk
letöltéshez kattintson ide!

Hívj, írj, hogy segíthessünk
+36 20 933 9619
légy a partnerünk!

2019 (c) Minden jog fenntartva. DMD - A kommunikáció élvonalában!
Adatvédelmi nyilatkozat