HUN / ENG

Várkonyi András vigyáz a szívére

A töretlenül népszerű RTL Klub sorozat szereplői ügyelnek az egészségükre. Rendszeresen eljárnak szűrővizsgálatokra, s ezt ajánlják embertársaiknak is.

Hazánkban minden második ember szív, és érrendszeri betegségben hal meg. Nem is olyan régen Várkonyi Andrásnak a Barátok Közt Vili bácsijának rendetlenkedett a szíve, nem tudta elkerülni a műtétet. A színész ma már úgy érzi magát, mint az operációja előtt. teljes életmódváltáson esett át, hetente kétszer jár tornára, odafigyel táplálkozására, és nem utolsó sorban rendszeresen orvosi konzultáción esik át.

A szomorú statisztikai adatok nem csak Várkonyi Andrást, hanem a fiatalabb korosztályt is megérinti, hiszen jól tudják, hogy mennyire káros az egészségtelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód. Ha tehetik tesznek ellene. Nyári Dia szavaival élve „Azt hisszük, hogy az egészség természetes dolog, holott egyáltalán nem az. Mindenkor ügyelnünk kell rá” s erre legjobb fórum a Szívünk Napja, amelyet a Magyar Kardiológusok Társasága minden év szeptember utolsó vasárnapján rendez meg a Városligetben, ahol a Barátok Közt sztárjai is részt vesznek ,hogy példát mutassanak a lakosságnak. A megelőzés jelentőségét, a szűrővizsgálatok fontosságát több éve hangsúlyozza a sorozat színészgárdája, hiszen már 2010 óta jelen vannak a rendezvényen.

Érdemes volt csatlakozni az idén is Várkonyi András, Pataki Szilvi, Solti Ádám, Nyári Dia és Kiss Péter Balázs , színészekhez, akik autogramosztás mellett kardiológusok segítségével tanácsot adtak az érdeklődőknek,magasságot és testsúlyt mérnek, BMI-t számolnak ugyanakkor a vérnyomásmérésben is segédkeznek, ezzel is érzékeltetve, hogy szívükön viselik a rajongóik egészségét.

A sorozat sztárjai sem riadtak vissza a szűrővizsgálatoktól, hiszen ők is részt vettek rajta, hogy tisztában legyenek értékeikkel, s ha kell akkor az adatok tükrében változtassanak rajta.

 

Vissza a főoldalra
Vissza a hírekhez

Fotók

dmd group
Diamond Agency
4024 Debrecen, Nap utca 16.

+36-52-536-639
+36-20-933-9619

Írj nekünk!
hello@diamondagency.hu

Bemutatkozó anyagunk
letöltéshez kattintson ide!

Hívj, írj, hogy segíthessünk
+36 20 933 9619
légy a partnerünk!

2019 (c) Minden jog fenntartva. DMD - A kommunikáció élvonalában!
Adatvédelmi nyilatkozat