HUN / ENG

Ne dugjuk homokba a fejünket

Teszári Nóra számára nem idegenek az egészségüggyel kapcsolatos kérdések, hiszen rendszeresen találkozik olyan témákkal, melyek a helyes életvitelre helyezik a hangsúlyt.

Két kisgyerek anyukájaként fontos számára a példamutatás, valamint, hogy tisztában legyen a szív és érrendszeri megbetegedések rizikófaktoraival. Igyekszik megőrizni egészségét helyes táplálkozással, és rendszeres testmozgással. Fontosnak tartja, hogy arcát adja a „Szívvel a stroke” ellen kampányhoz, ezzel is felhívva a figyelmet a szűrésvizsgálatok jelentőségére.

Az RTL műsorvezetőjének elmondása szerint gyermekei táplálkozását sokszor nehéz kontrollálni, akármennyire is próbál odafigyelni arra, hogy otthon minőségi étel kerüljön az asztalra. Ugyanakkor egy zsúr, vagy egy buli alkalmával, könnyen előkerülhet a chips, és a cukros üdítő, amit nehéz kivédeni. Anyaként saját bőrén tapasztalja, hogy milyen nehézségekkel jár gyermekei ízlését a helyes irányba terelni. Azonban bízik abban, hogyha azt látják, hogy édeasanyjuk rendszeresen sok zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, nap, mint nap sportol, ők is követik majd példáját. Nagyon büszke gyermekeire hiszen a lánya egyesületi szinten táncol, fia pedig karatéra jár.

Azt üzeni embertársainak, hogy egészgügyi problémáikkal bátran forduljanak orvoshoz, ne legyenek szégyenlősek. Ne hanyagolják el a felmerülő, esetlegesen betegségre utaló tüneteket. Ha csak tehetik, járjanak szűrővizsgálatokra, illetve fogadják meg szakorvosuk tanácsait. Sajnos az emberek későn ismerik fel a probléma megelőzésének szükségességét, nem szabad elfelejteni, hogy a szűrővizsgálat életet menthet.

 

Vissza a főoldalra
Vissza a hírekhez

Fotók

dmd group
Diamond Agency
4024 Debrecen, Nap utca 16.

+36-52-536-639
+36-20-933-9619

Írj nekünk!
hello@diamondagency.hu

Bemutatkozó anyagunk
letöltéshez kattintson ide!

Hívj, írj, hogy segíthessünk
+36 20 933 9619
légy a partnerünk!

2019 (c) Minden jog fenntartva. DMD - A kommunikáció élvonalában!
Adatvédelmi nyilatkozat