HUN / ENG

Megtalálta az egyensúlyt az életében

Kiss Endi, a Hooligans dobosa a közelmúltban részt vett a Szívvel a stroke ellen kampány szűrővizsgálatán, melyet a Széchenyi Gyógyfürdőben rendeztek meg.

A zenész fontosnak tartotta, hogy kiálljon a kampány mellett, hangsúlyozva ezzel a megelőzés, és a szűrővizsgálatok szükségességét.

Mindennapjaiban próbálja megtartani az egyensúlyt a rock 'n roll életforma és az egészséges életmód között. Sokan nem tudják, hogy a zenészek élete, nemcsak abból áll, amit a közönség egy-egy fellépés alkalmával lát, hanem mögötte bizony sok rendszertelenség, éjszakázás és utazgatás rejlik.

Az éjszakázások és a turnék sokszor felborítják az egészséges életritmust, éppen ezért Endi aktív sportolással próbálja meg ezt kompenzálni. Nem tagadja, hogy szeret élni, elmondása szerint egy jó mulatozás, vagy a barátokkal eltöltött idő sokat segít abban, hogy feltőltödjön és közérzete pozitív irányt vegyen.

A zenész gyakori látogatója a Széchenyi Gyógyfürdőnek, mellette heti ötször jár edzeni, rendszeresen fut és szaunázik. Táplálkozására is megpróbál odafigyelni, példát mutatva ezzel három kislányának.

Zenésztársainak azt tanácsolja, akik hasonló cipőben járnak, próbáljanak meg több időt fordítani az egészséges életvitelre, legyen szó sportolásról, vagy táplálkozásról, de azért ne vessék meg az élet örömeit. Próbáljanak egy egészséges egyensúlyt találni az élet minden területén.

Elmondása szerint ez a recept bevált számára, mint hangsúlyozta jól érzi magát a bőrében.

 

Vissza a főoldalra
Vissza a hírekhez

Fotók

dmd group
Diamond Agency
4024 Debrecen, Nap utca 16.

+36-52-536-639
+36-20-933-9619

Írj nekünk!
hello@diamondagency.hu

Bemutatkozó anyagunk
letöltéshez kattintson ide!

Hívj, írj, hogy segíthessünk
+36 20 933 9619
légy a partnerünk!

2019 (c) Minden jog fenntartva. DMD - A kommunikáció élvonalában!
Adatvédelmi nyilatkozat